Стил

Неколку петочки стилови за модерен крај на работната недела

Напишано од Mr. N

Секој петок вадиме фраерски стилови од Инстаграм, кои се одлична иснпирација за модерен крај на работната недела.

Уживајте во продолжение –

https://www.instagram.com/p/CCtAUFchC24/

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. N