Автомобили

Неколку работи кои мора да ги знаете за новиот Rolls Royce Ghost

Напишано од The Gentleman

Пред една деценија, кога Ролс-Ројс за прв пат го најави и претставу Ghost на луксузната автомобилска сцена, бевме воодушевени. Малку покомпактно и попрактичен од пообемливиот, поинтензивен Фантом, и некако поблизок до сподостапен и за оние со помалку пари

Со својот елегантен, шик нов редизајн, британскиот производител на автомобили повторно се приближи. Се разбира, не сите имаме неколку стотици илјади евра онака слободни низ џеб, но дизајнот, механиката и целокупниот пристап на новиот Ghost имаат за цел да бидат подостапни од кога било. Еве сè што треба да знаете за новиот Rolls-Royce Ghost.

Rolls-Royce всушност го дизајнираше новиот Ghost да биде помалку наметлив

Има врвна суспензија која за прв пат е претставена на еден автомобил

Има само две компоненти од претходниот модел

Најтивкиот мотор досега направен од Rolls Royce

Има “шалтабла” која им биле потребни 10.000 часови за да ја направат

HyperFocal: 0

HyperFocal: 0

За авторот

The Gentleman