Мода

Неколку совети како да изгледате како машки модел (ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

Можеби некогаш сме премногу традиционални и досадни кога се работи за модатата, но според нас машката мода е јасна и прецизна. Класиката е безвременска.

Но, да не ги заборавиме и оние кои се малку по смели и сакаат да експериментираат со својот изглед. Еве едно видео на кое ќе ви покажеме неколку совети за тоа како да изгледате како машки модел.

Не треба многу, се е до комбинирање на вашата гардероба.

За авторот

The Gentleman