Љубов

Неколку тајни на жените кои вреди да се знаат

Напишано од Пјер

Американскиот Men’s Health магазин спроведе анкета во која учествувале 850 девојки, на тема откривање на нивните најскриени секс тајни. Инстересни работи испловија на површина. Но, ајде со ред –

Најголем комплекс

  1. 62% од девојките навеле дека најголем комплекс во спалната е нивниот стомак
  2. 16% од девојките пак навеле дека најголем комплес во спалната се нивните бутови

Во врска оргазмот

  1. 24% не доживеале оргазам за време на нивното последно сексуално искуство
  2. 28% доживеале оргазам за време на пенетрацијата при последниот нивни сексуален однос

А што со мажите

  1. 72% велат дека се возбудени кога мажот им помага по дома
  2. 87% од жените се спремни да му делат совети на мажот во спалната

За авторот

Пјер