Луксуз Селебрити

Неверојатна колекција на мотори на Keanu Reeves

Напишано од Mr. N

Затоа што неговиот стил, а и самиот тој како појава, се едноставно бесмртни. Само запрашајте се, како може некој да не го сака Keanu Reeves?

Популарниот Нео, неговата трогателна животна приказна, и неговата скромност и хуманост, се дел од причините, но ние не забораваме и на неговиот кул дарк стил. Секогаш во темно (освен на некој црвен тепих знае да носи нешто поведро), и секогаш навидум несреден. Фармерките и зимските чизми се негов заштитен лик.

Покрај неговиот стил, Кеану е исто така познат по неговиот одличен вкус за луксузни брзи мотори. Затоа, во продолжение ви ја претставуваме неговата неверојатна колекција на мотори која потврдува дека Кеану е едноставно бесмртен.

За авторот

Mr. N