Луксуз

Неверојатна лускузна едрилица со сопствен базен

Напишано од Mr. N

Кога мислите на едрилица, секогаш на памет ви доаѓа пиратски брод или пак модерен чамец наменет за риболов.

Неверојатна луксузна едрилица “Osseo” не може да се спореди со тоа што вие го замислувате или пак го имате видено.

Српскиот дизајнер Игор Јанкович е човекот кој што стои позади ова маестрално дело. Оваа неверојатна едрилица е долга 236 метри со сопствен базен и прекрасен ентериер.

За авторот

Mr. N