Архитектура

Неверојатно убава минималистичка куќа како од Џејмс Бонд филм (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Ремек дело на архитектот Reza Mohtashami.

Овој негов проект и макета, можеби ќе се најде во некоја сцена како дом на негативец во Бонд филмовите, или пак ќе биде дел од викенд прибежиште на некој могул со црни мисли. Без разлика кој ќе има можност да ја креира, ова ремек дело заслужува аплауз.

Reza Mohtashami

Reza Mohtashami

За авторот

The Gentleman