Филмови

Ни доаѓа уште еден филм за џентлмени “The King’s Man”

Напишано од The Gentleman

На 26 февруари 2021 година во кината пристигнува The King’s Man филм кој е трерто продолжение на шпиунската сага на Mr Matthew Vaughn и неговата сага наречена Kingsman.

Среќни сме што покрај првата емисија за Џентлмени кај нас, се појавува уште еден филм кој ја покажува културата на на мажите и нивните добри навики.

За авторот

The Gentleman