Уличен стил

Nike Air Force 1 и Air Max 90 во фраерско “Home & Away” издание

Напишано од Mr. N

Nike објави новост за обожавателите кои ретко ги следат своите омилени тимови со нови два модели на патики „Home & Away“ од Air Force 1 и Air Max 90.

 

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. N