Спорт

Nike LeBron 17 “Currency” е нешто фантастично

Напишано од Пјер

Името е заслужено, затоа што на самата гума има знаци од паричните единици на повеќе земји од светот.

Цената е скромна од околу 200 долари.

За авторот

Пјер