Технологија

Nike ни претстави нов концепт – електричен скејт

Напишано од martin

Денеска во големите метрополи се повеќе во тренд се електричните велосипеди и електричните тротинети. Превозни средства кои се одлични за да одите од едно до друго место, урбани, а најважно ве спасуваат од градските гужви во сообраќајот. Но, доколку не возите велосипед, скутер или тротинет, имаме нова опција за вас, а тоа е лектричниот скејт кој го направи брендот Nike.

Станува збор за Nike Cruiser Board, електричен персонален транспортен уред. Со самиот скејт вие добивате и ранец кој служи за полнење кога тој нема батерија. Корисен уред кој не е препорачлив за оние кои немаат рамнотежа.

За авторот

martin