Метрополи

Њујорк од малку поинаков агол

Напишано од Пјер

Сите агли на Њујорк се прекрасни. Но, кога ќе погледнете како изгледа Менхетен, во 12к, навечер. Сосема друго ниво на убавина. Кратко видео кое ќе ве остави без зборови –

За авторот

Пјер