Филмови

Нов понеделник, нов Friday.mk супер филмски предлог

Напишано од Пјер

Виго Мортенсен и Махершала Али, како главно дуо од нашиот денешен филмски рпедлог кој ќе ви го спаси тешкиот понеделник.

Green Book, филм по вистинска приказна, за едно пријателство помеѓу музички гуру со црн тен, и италијански мафијашки шофер. Приказна која ќе ве насмее, и истовреме ќе ве натажи, одлична за гледање во друштво. 70тите сеуште биле тешки времиња за црнците во Америка.

Проверете го трејлерот, и спремете се за забавна понеделничка вечер –

За авторот

Пјер