Технологија

Нов револуционерен телевизор од LG

Напишано од Mr. M

Конечно на светот е претставен првиот телевизор кој може да се собира како вид на рол банер, а кој воедно поседува OLED технологија. Станува збор за најновиот OLED TV R кој претставува иднина на телевизорите.

Тој нуди различни можности на своите корисници. Едната е да биде соберен во својата база кога нема да ви биде потребен или може да понуди да гледате само една четвртина од неговиот екран. Дури и кога тој телевизор е споакуван, повторно може да го користите, како на пример да слушате музика и сл.

Кај овој телевизор може да се најде 4.2 100 W Dolby Atmos аудио систем, гласовни контроли преку Amazon Alexa уредот…

За авторот

Mr. M