Уличен стил

Нов тренд во светот на тетоважите (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Популарноста на древните тетоважи во модерниот свет и понатаму е во раст. Модерните артисти кои тетовираат, ги поместуваат границите со иновативните бои, комплексноста и дизајнот на тетоважите.

Blackout начинот на тетовирање е последен тренд во светот и станува се попопуларен. Се работи за тетовирање на телото со полни црни полиња.

Убавината на ова тетовирање е во изгледот и приказната која ја носат со себе.

Еве неколку фотографии како тоа изгледа.

 

За авторот

The Gentleman