Најново

Нов Трговски Партнер на Lyoness – Наш Гас од Скопје

Напишано од Нино

Возете безбедно и штедливо со производите и услугите што ги нуди новиот Трговски Партнер на компанијата Lyoness Македонија – Наш Гас од Скопје. НАС МБД е компанија со долгогодишна традиција во трговијата со авто-плин и моторни масла за автомобили. Нивната професионална услуга и врвен квалитет на горивата Ви гарантираат безбедно и штедливо возење со Вашиот автомобил, а благодарение на Lyoness Македонија ќе можете и да профитирате и да добиете CASHBACK & SHOPPING POINTS.

 

За авторот

Нино

Нино е алфа и омега за техничкиот дел, неговата работа е одржувањето на моторот кој го движи Friday. Кога не работи на Friday обично дизајнира сајтови во Why Not Communications, прописно навлечен на сите серии кои вклучуваат магии и змејови обожава кафе и музика. Доколку нешто не функционира на Friday како би требало или вашиот банер доцни со поставување тој е човекот кој би требало да го обвините :)