Забава

Нова авантура за зависниците од адреналин

Сите знаеме дека посетата на Дуаби може да ни донесе едно незаборавно искуство, но градот иако веќе има се и сешто, не престанува да ги изненадува туристите. Најновата активност во Дубаи е наменета за зависниците од адреналин. Станува збор за најдолгата XLine-zipline жичара. Спуштањето низ високите облакодери и тоа со брзина од 80 км/ч е наменето дефинитивно само за најхрабрите. Погледнете како изгледа тоа!

За авторот

martin