Мода

Нова мода за оваа сезона, голи нозе (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Некои работи не ги прифаќаме, и тоа е наше субјективно право и мислење. Но, не го осудуваме. Секој за себе, така и ние. Оваа сезона се појави една нова мода кај мажите. Голи нозе, или кратки шорцеви налик оние кај жените. Не знаеме дали е покажување на мачо моменти, на дефиниција или што и да е, но тоа е далеку од симпатично. Не веруваме дека ова ќе помине, но како што кажавме, ако некој сака да се носи вака, тоа е апсолутно негово право.

Еве на што мислиме.

За авторот

The Gentleman