Серии

Нова предлог Friday.mk серија со прејакиот Benedict Cumberbatch

Напишано од Пјер

Benedict Cumberbatch уште еднаш докажа дека е врвен актер.

Неговото најново дело е со ликот на Patrick Melrose , во истоимената серија, во која се говори за богата Британска фамилија со луди современи проблеми. Benedict Cumberbatch игра улога на зависник од дрога и алкохол, на која максимално е посветен. Серијата е кратка од 5 епизоди, и е вистинско уживање.

Таман, за после Светсково 🙂

За авторот

Пјер