Стил

Нова тура на квалитетни машки стилови од Pitti Uomo

Напишано од Mr. M

Никогаш доста од добар машки стил. Додека трае модната недела во Фиренца и познатиот саем Pitti Uomo, постојано сме во потрага по најдобрите машки стилови кои што можеме да ги видиме таму. Еве една нова тура на фотографии за тоа како изгледаат мажите низ Фиренца.

За авторот

Mr. M