+18

Новата Бонд девојка е авион

Напишано од Mr. N

Прекрасната Ана де Армас влегува во придружба на Хали Бери, Ева Грин и многу други како најновата “Бонд девојка” која ќе соработува со британскиот агент Даниел Крег.

Кубанско-шпанската актерка, покрај одличната актерска улога, исто така е совршенство за плакнење очи, особено во летниот период.

Погледнете ја прекрасната Ана де Армас преку нејзините најубави фотографии од бикини на Инстаграм.

View this post on Instagram

This is a perfect way to start the year! So good! 🌴🌴🌴

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) on

View this post on Instagram

Capturing a dream…

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) on

View this post on Instagram

🍹👽☀️

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) on

За авторот

Mr. N