Креатива

Новата божиќна реклама на Кока Кола е да се наежиш (ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

Кока Кола е секогаш врвна кога се работи за рекламите. Нема утка. Така е и оваа година.

Емотивно ремек дело на компанијата кое ќе ве наежи.

За авторот

The Gentleman