Креатива Најново

Новата генерација на Самсунг телевизори е право ремек-дело

Напишано од Mr. N

Самсунг го турка размерот и јасноста на модерната телевизија до нови височини со новата впечатлива модуларна телевизија “The Wall”.

Микро-LED технологијата на екранот пренесува LED диоди со големина на микрометарски модули кои личат на ѕидни плочки содржани во платнена обвивка. Чиста црна основа со рефлексија на ултра-ниска светлина која произведува совршен контраст и детали. Следната генерација на телевизори моментално е достапна во ограничени количини.

Сепак, сигурно ќе претставува една успешна изјава со која вашата дневна соба ќе изгледа како домашно кино. Повеќе информации на следното видео

За авторот

Mr. N