Стил

Новата колекција на долна облека на Роналдо, инспирирана од супер херои

Напишано од Mr. M

Кристијано Роналдо ја заврши својата најнова колекција на долна облека од неговиот бренд CR7. Тој овој пат привлече внимание кај мажите на еден поинаков начин со тоа што целата колекција беше посветена на супер херои.

Според многу, оваа колекција ќе биде најпопуларна до сега, а повторно неа ја претставува самиот Ронадло со интересна фотосесија.

За авторот

Mr. M