Спорт

Новата Nike соработка помеѓу John Elliott x LeBron James е нешто невидено!

Напишано од Пјер

Може да се носат на спортските терени, но добро доат и на фармерка. А и остатокот од колекцијата е одличен

А нешто повеќе за успехот на дизајнерот John Elliott, имате во продожение –

За авторот

Пјер