Креатива

Новата реклама на Даниел Крег и Хајнекен го покажа проблемот на модерните мажи

Напишано од Mr. M

Пред два дена излезе новата реклама на Хајнекн во која главна ѕвезда е актерот Даниел Крег. Тој е дел од оваа реклама на Хајнекен поради тоа што тие се едни од најголемите спонзори кои се рекламираат во филмот Џејмс Бонд веќе неколку години.

За авторот

Mr. M