Автомобили

Новиот FORD BRONCO изгледа моќно

Напишано од Mr. N

Вредеше долгото чекање.

Новиот FORD BRONCO е тука, и изгледа доста моќно

Два вида, еден со две еден со четири врати. Мотори – 3L EcoBoost со 270 hp и310 lb-ft и појак 2.7L EcoBoost V6 со 310 hp и 400 lb-ft.

 

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. N