Хотели

Новиот хотел на Дизни е како да патувате со Star Wars низ вселената (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Дизни објави фотографии од долго очекуваниот хотел кој е направен по “Star Wars” наречен Galactic Starcruiser ресорт, кој треба да се објави наредната година во Флорида.

Овој хотел остава реален впечаток како навистина да сте дел од серијалот.

Погледнете за што се работи.

За авторот

The Gentleman