Спортски вести

Новите Nike “John Elliott Icon QS” Лебронки се перверзија

Напишано од Mr. N

Клучното парче, за сите љубители на патиките, е соработката на Леброн Џејмс и  Џон Елиот Icon QS патиките, кои содржат некои навестувања на моделот ЛеБрон 8, а во исто време поседуваат сосема нова силуета. “Брендот Nike ми даде можност да почнам, без правила и норми. Почнав да размислуваме за идеи и сфатив дека сакам нешто чисто, линеарно, со одреден графички елемент, кој ќе нѐпотсетува малку на теренските линии “, објаснува Елиот.

За сите љубители на LeBron,  оваа колекција е нешто што не треба да се пропушти. Погледнете го моделот во продолжение

За авторот

Mr. N