Спортски вести

Новите патики на Zion Williamson изгледаат шарено – Air Jordan 34 “Noah” PE

Напишано од Mr. N

Zion и неговата екипа се припремаат за рестартот на НБА сезоната, а како помош му стигна најновиот Џордан модел специјално дизајниран за неговите потреби – Air Jordan 34 “Noah” PE

Ќе бидат достапни од 30 Јули, по цена од $195 долари.

Шарено и фраерски –

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. N