Економија

Новитети од MyWorld: Пазарувајте безбедно од удобноста на вашиот дом и користете ги бенефитите на CashbackWorld

Напишано од The Gentleman

Доколку сте член на најголемата заедница за лојалност CashbackWorld, веќе знаете дека на изненадувањата и бенефитите им нема крај!Неодамна излезе нашата глобална онлајн продавница myWorld.com која најпрво започна во Австрија, Германија, Италија, Норвешка, Полска и Словенија, но со тек на време се прошири и во Португалија, Шведска, Словачка, Чешка и Швајцарија.

Со широк асортиман на производи и услуги, коректен однос со продавачите и чесен и фер третман кон купувачите, myWorld.comги издигнува стандардите на онлајн пазарите на едно повисоко, врвно ниво.

myWorld.comнуди одлични можности за пазарување онлајн и е во соработка со најголемата куповна заедница во светот CashbackWorld која брои повеќе милиони регистрирани членови низ целиот свет. При купување од онлајн платформата myWorld.com, за секој купен производ, секој од вас добива Cashback во износ од 3% и дополнителни Shopping Points, кои ќе бидат кредитирани на вашата лична сметка..

Бидете во тек, зграпчете ги трендовите на модерното живеење. Станете дел од најголемата куповна заедница во светот и  користете ги бенефитите на  CashbackWorld.

Наскоро, myWorld.com достапна и во Р.С.Македонија.

За авторот

The Gentleman