Мажот во очите на жената Стил

Облечени за соблекување – според девојките

Напишано од Mr. N

Нема ништо подобро од тоа да знаете како девојките сакаат да бидете облечени. Облечени толку добро, што ќе сакаат одма да ве соблечат. Подобра информација сте немале добиено, сигурни сме во тоа.

3 уреднички од магазинот Elle зборуваат на темата, кој ќе ви биде од огромно значење за следниот ваш дејт.

1 – Уредничката за убавина – “Белата кошула е секогаш сигурен и паметен избор. Сакам да е кристална, јасна, чиста и струкирана….иста како и мажот кој ја носи.”

2 – Кретивниот директор – “Прво што приметувам кај момците се панталоните, затоа што добро кроените и модерни панталони се одлична основа за понатамошното комбинирање.”

3 – Моден уредник – “Кога мажот носи квалитетен еднобоен џемпер тој докажува две работи: ја докажува својата модерна самоувереност и супериорност, и ги истакнува своите цврсти и широки раменици.”

DL_Multifresh_300x250.jpg

За авторот

Mr. N