Селебрити

Обвинение против Кевин Спејси за сексуално малтретирање

Напишано од Mr. M

Драмата во животот на Кевин Спејси не застанува. Судот во американската држава Масачусетс даде обвинение против познатиот актер поради сексуално малтретирање. Тој може да биде на слобода, но сепак има одредени услови кои мора да ги почитува.

Според адвокатите на Спејси, тој не е виновен за кривичните дела. Актерот е обвинен за сексуално малтретирање на 18 годишник во еден ресторан во Масачусетс.

За авторот

Mr. M