Архитектура

OFFICE GOALS: Она кога канцеларијата ти е помодерна од домот

Напишано од Пјер

Дело на Британското дизајн студио Squire & Partners, кое успеа да го трансформира Bon Marché хангарот во прекрасна модерна канцеларија.

Пред да се опуштите во глаеријата, проверете што ново има на Friday Shop на тема дом и дизајн, и освежете ја вашата канцеларија во 2019 година.

За авторот

Пјер