Омилени места

Омилено место на скопјани оваа есен… Breadway (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Есен, можеби едно од најубавите госишни времиња. Време кога секој од нас ужива во есенските вкусови. Време во кое нашиот организам бара посебно место за јадење и уживање на магичните вкусови.

Оваа есен, Скопје доби свое омилено место на голем број луѓе. Пекарата Breadway во центарот на градот е идеално место за уживање во преубавите вкусови на производите од врвните мајстори на оваа пекара.

А, да не заборавиме и самиот локал има своја посебна убавина… далеку поразлична и поубава од било кое друго место.

Еве само еден мал дел од она што Breadway ви го нуди, а за другото ќе мора да одите и да пробате на лице место.

За авторот

The Gentleman