Патувања

Она кого ќе се изгубите во Галичник

Напишано од Пјер

Андреј, Ненад и Дарко, од Bull Production, со ново прекрасно видео од преубавиот Галичник. Нивните кратки видеа од убавите предели на Македонија се нешто невидено.

Галичник изгледа феноменално

За авторот

Пјер