Хотели

One and Only – ресорт кој со нетрпени го очекуваме (ФОТО + ВИДЕО)

За жал сеуште немаме појма дали и ова лето ќе го преседиме дома, и ќе летуваме во Охрид или други места кај нас, или пак ќе можеме да отпатуваме онака слободно и лабаво како што не доликува.

Со нетрпение некако очекуваме оваа година да заминеме во Црна Гора и да го посетиме луксузното туристичко одморалиште One & Only, кое важи за најмодерната туристичка дестинација на Јадранот.

Вратите на овој ресорт ќе се отворат 1 јуни, а во него ќе има Chenot Espace, првиот велнес концепт за гостите кои бараат да водат поактивен, поздрав и поизбалансиран живот, а ресторан „Сабија“ ќе биде предводен од готвачот Џорџо Локатели, еден од најдобрите италијански готвачи во светот.

Едно ноќевање во овој ресорт чини околу 1000 евра.

Уживајте во фотографиите од овој преубав ресорт.

За авторот

The Gentleman