Задолжително

Со оптика Бела Виста, до гратис рамки за очила!

Напишано од Mr. M

По повод Денот на Вљубените, голем број од компаниите кај нас прават привлечни и креативни кампањи и наградни игри со цел да ги анимираат своите купувачи за да им подарат нешто на нивните најблиски. Една од кампањите која ни привлече најмногу внимание е на добро познатата оптика кај нас Бела Виста.

ИЗГРЕБИ СРЕЌА, ПОДАРИ СО ЉУБОВ!!! 

Така гласи нивната кампања по повод месецот на љубовта. Се што треба да направите е да ја посетите нивната Фејсбук фан страна и да го споделите следниот линк. Потоа треба да ги изгребете нивните Валентај грепки и доколку ви се погодат три исти полиња, ќе имате можност да добиете голем број на награди меѓу кои и главната награда, беспалтни рамки за очила.

Посетете го сите следниот линк и освојте една од многуте награди!

За авторот

Mr. M