Водич за патување

Оваа земја има најсекси акцент на светот

Напишано од Mr. N

Според анкетата на One Pool, во која учествувале 5000 луѓе, дознавме дека најсекси акцент на светот претставува Ирскиот акцент, верувале или не…

One Pool потврдува дека познатите Ирски личности како Корин Фарел и Конор Мекгрегор играат голема улога во наградата за најдобар акцент на светот, главно поради начинот на говорење.

Втор најсекси акцент на светот претставува Италијанскиот акцент, што е точно поради фактот дека е романтичен акцент, благодарение на прекрасните италијански актерки Моника Белучи и Софија Лорен.

Во продолжение може да ја видите листата од 10-те најдобри акценти во светот

  1.  Ирски
  2.  Италијански
  3. Шкотски
  4. Француски
  5. Австралијански
  6. Англиски
  7. Шведски
  8. Шпански
  9. Велски
  10. Американски

 

За авторот

Mr. N