Патувања Стил

Пакувањето на куферот е најтешкиот дел од бизнис патувањата

Напишано од Mr. M

Бизнис (па и другите) патувања, на кратки и долги дестинации, не ја одминуваат и Македонија. Одлични доживувања, размена на искуства и нови предизвици, единствениот проблем е времето и потта при пакувањето на куферот. Затоа добро погледнете ја обуката од дечките од Mr Porter –

За авторот

Mr. M