Мода

Патики кои мора да ги имате

Напишано од The Gentleman

Секој маж треба да има минимум 3 пара патики во својот плакар. Не за друго, туку мора да има за различни комбинации.

Некоаш е важно да се има спортска патика, некогаш е важно да се има патика за на фармерка и сако, некогаѓ е важно да се има патика за поделовен изглед. Има навистина патики за многу комбинации.

Еве кои се најдобрите патики за оваа сезона кои треба да ги имате.

За авторот

The Gentleman