Најново

Патики за фудбал од Тесла

Напишано од The Gentleman

Еден млад дизајнер успеа да ја направи иднината на фудбалските патики и копачки како што ние ги викаме. Дизајнерот и уметник Хусеин Алмосави пред некое време доби инспирација токму од најголемата компанија во светот Тесла.

Неговиот проект е да навлезе во идеологијата дека спортот во иднина ќе се поврзе со Тесла, најголемиот технолошки иноватор во светот.

Еве што креираше Хусеин.

За авторот

The Gentleman