Музика

Павле Камиловски ја промовираше својата прва песна (ВИДЕО)

Напишано од The Gentleman

Нашиот познат пејач со врвен глас пред некој ден ја промовираше својата прва песна Такт по такт. Песна која е пропратена со одличен видео спот, во кој главната улога ја има Маја Сашек.

Павле Камиловски е познат на нашата јавност по концерот со име Мала Италија патува, со кој ги освојува срцата на македонската јавност.

Уживајте

За авторот

The Gentleman