Архитектура

Пентхаус со можеби најубавиот поглед (ФОТО)

Изграден во 1965 година на облакодер со 31 спрат. Сместен на само неколку километри од Rodeo Drive и Sunset Strip, овој облакодер ги нуди сите атракции на Лос Анџелес. За прв пат во својата историја penthaus кој се наоѓа на целиот горен спрат е ставен на продажба.

Evan Metropoulos од Metropoulos & Co. го купиле овој неверојатен апартман и успеале од два пентхауса да направат еден. Целиот апартман нуди површина од 700 м2 и околу 400м2 тераса. Госите ќе имаат можност да уживаат во панорамската глетка кон целиот град. Во внатрешноста високите ѕидови и прозорите кои се долги колку целиот ѕид, овозможуваат неверојатен амбиент во апартманот.

За авторот

The Gentleman