Архитектура

Пентхаус во Лос Анџелес со холивудско педигре (ФОТО)

Напишано од The Gentleman

Лоса Анџелес е еден од најубавите градови во светот. Луѓето таму се толку искулирани, толку не се замараат со небитни работи, што секој кој го искусил тоа сфатил што значи.

Таму се можеби сместени и најбогатите луѓе на м2, па затоа и имотото кој го имаат е лудило.

Денеска ќе ви претставиме еден невидено добар пентхаус кој има холивудско педигре.

Сопственикот на овој пентхаус нема штедено ниту долар. Се што е вградено во него е од врвни производители на мебел и опрема.

Погледнете низ фотографиите да видите зошто овој пентхаус се продава по цена од 5 милиони долари.

За авторот

The Gentleman