Спортски вести

Перо Антиќ е новиот претседател на КФМ!

Напишано од Mr. M

После толку многу зборувања и предвидувања, конечно нашата легенда Перо Антиќ застана на чело на Кошаркарската Федерација на Македонија (КФМ). Тој како единствен кандидат ја доби подршката од клубовите.

Од сите присутни клубови, 17 застанаа позади Перо Антиќ и со тоа тој стана 10-от претседател на КФМ.

Честитки за Перо и сенадеваме дека конечно некој на вистински начин ќе ја води македонската кошарка.

За авторот

Mr. M