Стил

Петочко топлење со фантастичниве мокасини достапни на FridayShop

Напишано од Mr. N

Мокасините (loafers) стануваат едно од омилените парчиња облека на мажите во светот. Како што знаеме, денес, тие може да се најдат во доста разновидни бои на нашата специјализиран онлајн продавница за мажи FridayShop. А една од најфорсираните видови е сината мокасина.

Оваа боја на мокасина најдобро се комбинира со светли (бела или крем) комбинации на кратки или долги панталони. Доколку мокасината е по спортска, таа може да се комбинира со фармерка и со некоја интересна блуза. Сепак од сликите ќе видите дека најчесто сината мокасина се комбинира со тегет сино сако. Нема грешка со вакви мокасини!!

 

 

 

За авторот

Mr. N