Креатива Пијалоци

Пијалокот на Рајан Рејнолдс заслужи ваква супер реклама

Напишано од Пјер

Рајан рејнолдс не престанува со супер промоција на својот нов Џин пијалок Aviation. Новата реклама изгледа одлично –

За авторот

Пјер