Водич за патување

Плажи кои мора да се посетат барем еднаш во животот

Напишано од Mr. N

За момент да заборавиме на ладното време! Од најодалечениот тропски рај во Јужниот Пацифик па се до Грција. Предлог плажи кои важат за најатрактивни и кои мора да се посетат барем еднаш во животот.

Псару бич, Миконос, Грција

Јавна плажа. Мореја, Француска Полинезија

Сиасконсет бич, САД

Банана бич. Пукет. Тајланд

Сансет бич, Хаваи

Бетшида бич, Барбадос

Елафониси, Крит, Грција

Севен Мајл бич, Кајмански острови

За авторот

Mr. N