Мода

Плетените блузи се актуелни и во раната пролет

Напишано од Mr. N

Кога ќе се спомене плетена блуза, одма паметот ни оди кај дебелите џемпери. Но како што поминуваат годините, компаниите се повеќе се вртат накај плетката (сега не се само бабите тие што плетат) и во последно време се почесто може да видиме тенки блузи, кардиган плетки, па дури и плетени маички. Не се лош избор, но треба мала доза на храброст 😀

 

За авторот

Mr. N